ANKARA / ÇANKAYA - Karataş Ortaokulu

Nis

Okul Sağlığı ve Güvenliği Logosu ve Web Sitesi´ne https://okulsagligi.meb.gov.tr adresinden ulaşılabilir.

20. Okullararası Tiyatro Şenliği

20. Okullararası Tiyatro Şenliği kapsamında Antoine de Saint Exupery´nin yazdığı Ali Poyrazoğlu´nun uyarladığı " Küçük Prens " adlı oyun öğrencilerimiz tarafından sahnelendi.

Mesleki Tanıtım ve Yöneltme Çalışmaları

Okulumuz 8/A sınıfında Sınıf Rehber Öğretmeni EmeL AYDIN GÜNDÜZ tarafından Mesleki Tanıtım ve Yöneltme Faaliyetleri kapsamında 8. sınıf öğrencilerine Ulusal Mesleki Bilgi sisteminden Meslek Ve Alan seçimi anketleri ile MAYBE anketleri doldurulmuştur. Velilerle birlikte öğrencilere Çankaya MEM´nün hazırladığı video ve sunu izlettirilmiştir.

Şbt

"Oyuncak Kumbaramız " Projesi kapsamında proje sorumlusu Tülay Kaygusuz´un rehberliğinde toplanan oyuncaklar Siirt´in Eruh ilçesine gönderildi.

Şbt

"Sanatla Öğreniyoruz" Projesi kapsamında proje sorumlusu Gülcan Kılınç´ın rehberliğinde velilerimiz ve öğrencilerimizle birlikte  Şinasi Sahnesinde " Gayri Resmi Hürrem" ve "Rumuz Goncagül " adlı oyunları izledik.

Yerli Malı Haftasını düzenlenen etkinliklerle kutladık

Kas

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN´ın evsahipliğinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde , 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen, Türkiye´nin 81 ilinden gelen öğretmenlerin katıldığı  programa, okulumuzu temsilen Armağan YEŞİLTEPE, Caner YAZICI ve Tülay KAYGUSUZ katılmışlardır.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü Etkinlikleri çerçevesinde ilkokul öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte Anıtkabir´i ziyaret etti.

Kas

Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intiklinin 78. yıl dönümünde Okulumuzda yapılan törenle anıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 93. yıldönümünü yapılan etkinliklerle coşkuyla kutladık.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri  Anma Günü  etkinlikleri çerçevesinde TBMM´ni ziyaret ettik

Ekm

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri  Anma Etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda ki tüm öğrencilere broşürler dağıtıldı. Günün anlam ve önemi tüm sınıf ve şubelerde anlatıldı. " 15 Temmuz Demokrasi Kahramanları"mıza hitaben öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerinin anlatıldığı  mektuplar yazıldı. " Vatan ve Bayrak " konulu şiir dinletisi düzenlendi. " 15 Temuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma " köşeleri oluşturuldu.

Haz

Okulumuzda İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinin katılımıyla hazırlanan Bilim-Sanat ve Spor Şenliği düzenlendi.

Haz

Okulumuz 3/A Sınıfı Öğretmeni Tülay KAYGUSUZ´un yazdığı,yönettiği "Sağlıklı Yaşam" adlı tiyaro gösterisi,3/A sınıfı öğrencilerimiz tarafından önce öğrenci velilerimize ve sonrasında okul öğrenci ve öğretmenlerimize sergilendi.